Preselectie Belgian Championship 2015

Datum
  • Dinsdag 07 april of donderdag 9 april 2015

Inschrijven via onze website

Tshirt:
Als u dit formulier verstuurt verklaart u akkoord te gaan met het reglement.

Reglement preselectie 2015:

  • Administratiekost per deelnemer van € 30 moet vóór 1 februari 2015 gestort zijn op rekeningnummer: BE93 0682 4264 9567 BIC GKCCBEBB met melding van: Preselectie 2015, naam en voornaam.
  • De deelnemer moet de Belgische nationaliteit bezitten.
  • De deelnemer heeft dag van wedstrijd zijn identiteitskaart bij.
  • Deelnemers moeten 16 jaar zijn de dag van de preselectie en mogen de 21 jaar niet overschreden hebben.
  • Preselectie moet afgewerkt worden op 5 uur tijd.
  • Grondstoffen dienen zelf meegebracht te worden. Deze mogen vooraf afgewogen worden. Geen bereidingen mogelijk. Geen vullingen en kant en klare decoraties.
  • Wel toegestaan poolich of desem.
  • Al het klein materiaal zelf mee te brengen.
  • Elke deelnemer werkt zelfstandig en moet zich houden aan de hygiënenormen.
  • Elk product moet voldoen aan de bovenvermelde normen en hoeveelheden.
  • Elke deelnemer staat in voor de opkuis van zijn gebruikt materiaal en tafel.
  • De producten mogen een link bevatten of uitbeelden naar het thema “SPORT”.
  • Presentatie zal gebeuren op een tafel bedekt met een linnen doek, dat voor iedereen gelijk zal zijn. Geen enkele decoratie is toegelaten. Enkel de naam van het product mag toegevoegd worden.

 

Gerezen bladerdeeg producten:

24 stuks, twee soorten van 12 stuks.

  • Elke soort moet identiek zijn in smaak, uitzicht en afwerking.
  • Mag met of zonder vulling.
  • Deze producten moeten, afgebakken, tussen de 60g en de 110 g wegen.

12 croissants,gebogen.

  • Deze moeten tussen de 60 en 80g wegen na bakken.
  • Geen vulling en decoratie toegestaan.

 

Klein zachte luxe producten

30 stuks, twee soorten van 15 stuks.

  • Elke soort moet identiek zijn in smaak, uitzicht en afwerking.
  • Deze producten moeten, afgebakken, tussen de 60 g en de 110 g wegen.
  • Mag met of zonder vulling.

 

Broodjes

30 stuks, twee soorten van 15 stuks.

  • Elke soort moet identiek zijn in smaak, uitzicht en afwerking.
  • Deze producten mogen afgebakken tussen de 30 en 60 g wegen.

 

Stokbrooddeeg

8 traditionele stokbroden.

  • Afweeggewicht 350 g.
  • Tussen 55 en 60 cm lang en 7 insnijdingen.

8 fantasiebroden 2 soorten, 4 van elke soort (deeggewicht van 500 g).

 

Sierstuk: thema “Sport”

  • Moet minstens 2 soorten deeg bevatten waarvan minstens één met gist.
  • Maximum afmetingen: 80x80x80cm.

Kalender