Aspirant Baker op het voedingssalon

Voor de tiende keer staat Aspirant Baker met een actieve stand op het voedingssalon in Brussel.

Voor ons beroep en de scholen een plaats om ons vak en onderwijs te promoten.

Langs deze weg willen wij dan ook de scholen danken voor de medewerking. Elke jaar kunnen we een mooie etalage maken met verschillende sierstukken.

Deze kunstwerken worden fel gesmaakt door de duizenden bezoekers.

Van zaterdag 13 tot zondag 21 oktober staan wij in hal 5 met een stand van 450 m².

Tijdens het eerste weekend zullen drie ploegen strijden voor een deelname aan de “mondial du pain 2019”

Stijn Van Kerckhoven met Berre Ceuppens, Sus Mens met Jorne  Lauwers en Patrick Vranckx en Benjamin Lambert zullen het opnemen tegen elkaar.

Een internationale jury zal de producten beoordelen en koteren. De winnende ploeg zal ons land vertegenwoordigen in Nantes.

Bij de prijsuitreiking stellen we ook onze ploeg, Bart Scheldstraeten, Joran Defossez en coach Frank Van Vaerenbergh voor die deelnemen aan de “best of mondial du pain“ in China.

Na de successen van de laatste drie edities leggen we de lat opnieuw hoog.

Andere dagen zullen scholen onze stand animeren. Producten zullen verkocht worden te voordele van het goede doel.

DSC_0257

Kalender